Afwerkingen

Zijdeglans / matglans

Voor zowel een zijdeglans of matafwerking van uw keuken of meubels gebruiken wij alleen kwalitatief hoogwaardige tweecomponentenlakken. In vrijwel elke kleur verkrijgbaar en aangebracht in onze eigen spuiterij. Voor een perfect eindresultaat bent u bij JCT Interieurspuiterij aan het juiste adres.

Hoogglans

JCT interieurspuiterij is al jaren bekend met hoogglanslakken. Voor keukens, meubels, winkelinterieurs of beursstands is dit een uitstekende keus. Speciaal hoogglans of industrieel hoogglans is vrijwel in elke kleur verkrijgbaar en met een polijstbehandeling voor de finishing touch heeft u een blinkend eindresultaat.

Metallic lakken 

De metallic lakken worden bij veel mensen steeds meer geliefd, vooral als het gaat om uw interieurelementen te verfraaien. De kenmerkende glitter in het spuitwerk die wordt gecreëerd door de top coat maakt de metallic lak speciaal. Metallic lakken zijn in elke kleur verkrijgbaar en kan in zowel zijde-, mat-, als hoogglans gespoten worden.

Effect en structuurlakken 

Effect en structuurlakken bieden fantasievolle afwerkingen binnen uw interieur. Dit is er in de meest uiteenlopende uitvoeringen, zowel op het gebied van kleur als afwerking. Denk hierbij aan een roesteffect, marmerlook, spetterdesign of parelmoer.